T-Shirts

T-shirts bruges af alle, og vi har mange forskellige fabrikater t-shirts, ligesom vi har mange forskellige farver og modeller. Desuden har vi t-shirts i mange forskellige materialer.

T-shirts er populære, og vi kan levere med,  eller uden, reklametryk.

T shirts er behagelige om sommeren, men mange anvender også t shirts om vinteren, hvor t shirts benyttes som undertrøjer. Se vort store udvalg af t shirts.

Blandt vort store sortiment af tshirts, har vi også løbe tshirts. Løbe tshirts er specielt fremstillede tshirts til sport og hårdt arbejde hvor der svedes meget.  Stoffet absorberer ikke fugt, samtidig sørger den speciele vævning for at sveden kan forlade kroppen. Kombinationen af de specielle garner og den specielle vævning, bevirker at kroppen og tshirten holdes tør, hvilket medfører større komfort og velvære, igen resulterende i støre præstationer, såvel under sport som hårdt fysisk arbejde.

bach-firmagaver.dk er kendt for at levere flotte – og holdbare – tryk.

På tshirts ses ofte tryk der skaller af samt tryk der ligner påklæbet plastic. Det er ikke den type tryk vi leverer. Stive tryk der ligner påklæbet plastic, er desuden ubehagelige at bære, ligesom trykkene forhindrer sved i at forlade kroppen.  bach-firmagaver.dk benytter de bedste, og dyreste, trykfarver. Kombineret med brugen af dyre, moderne, højeffektive, trykmaskiner, sikrer det vore kunder tryk i høj kvalitet. Vi anvender bl.a. trykmaskiner som, under højtryk, presser trykfarverne ind i stoffet. bach-firmagaver.dk anvender altid de trykfarver, og trykmetoder, der er optimale til de forskellige produkter.

Nogle vælger store meget iøjnefaldende try, andre små diskrete tryk. Vi udfører trykkene so I ønsker. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Ønskes  dårlige tryk, må I finde en anden leverandør, som har andre kvalitetskrav end bach-firmagaver.dk

Om vinteren, anbefaler vi kraftige tshirts. Om sommeren tynde t-shirts.

Blandt vore mange modeller indenfor tshirts, kan du vælge mellem damemodeller, herremodeller, unisexmodeller, samt figursyede damemodeller.

 

 

Tryk her for at komme videre…