Sweat-shirts

Sweat-shirts tilbyder vi i menge forskellige modeller og fabrikater, ligesom vi har sweatshirts i forskellige farver. Vi tilbyder sweatshirts i forskellige materialesammensætninger, ligesom vi tilbyder rundhalsede sweatshirts, swea-shirts med knappe stolpelukning, og sweatshirts med lynlås stolpelukning. Hætte sweatshirts tilbyder vi også. Sweatshirts er populære direkte på kroppen eller som overtøj. Vi kan levere sweatshirts uden, og med, reklame. Trykt eller broderet.

Vi er kendt for at levere flotte tryk og broderier.

Vort store udvalg af forskellige modeller og fabrikater, gør at vi er i stand til at levere sweatshirts passende til enhver situation og pengepung.

Nogle virksomheder køber sweatshirts uden firmalogo, andre med små diskrete tryk og broderier, og andre igen foretrækker store dominerende tryk og broderier.

Nogle foretrækker børstet inderside, andre fravælger børstet inderside.

Nogle foretrækker rundhalsede sweat-shirts, andre vælger sweatshirts med flip og stolpelukning med knapper, ligesom andre vælger sweatshirts hvor stolpelukningen lukkes via lynlås.

bach-firmagaver.dk benytter de bedste, og dyreste, trykfarver samt de bedste, og dyreste, tråde til broderier.

Vi sjusker ikke med arbejdet, men bruger den tid det tager at lave flotte tryk og broderier.

Vi bruger tillige de trykfarver og trykmetoder der er optimale i den givne situation.

Kvaliteten af trykmaskiner, har desuden indflydelse på kvaliteten af trykkene.  Det er muligt at købe trykmaskiner til nogle få tusinde kroner. Vi benytter dyre moderne trykmaskiner, og kan levere en helt anden trykkvalitet end de billige trykmaskiner kan præstere.

Vi er ikke billigst med tryk, men vi leverer de flotteste tryk.

Ser du tryk, og broderier, i dårlig kvalitet og sjusket udførelse,  kommer de ikke fra bach-firmagaver.dk  – Vi er kendt for vore flotte tryk og broderier, og det agter vi at blive ved med!

Vi går ikke på kompromi med trykkvaliteten.

Det er ikke nogen kunst at lave billigere tryk, men vi vil ikke slække på kvaliteten. Ønsker du ringere tryk, må vi henvise til anden side.

Tryk her for at komme videre…