Skjorter

Vi har et stort sortiment af skjorter i mange forskellige faconer og fabrikater, ligesom vi tilbyder forskellige farver, og  i forskellige materialer, og materialesammensætninger. Udover vort store udvalg,  kan vi specialdesigne og producere skjorter helt efter Jeres egne ønsker. Vi kan desuden levere med, og uden reklame. Mange firmaer udleverer firmaskjorter til personalet, så kunderne på messer, kontorer, i butikker mm, let kan se hvem der repræsenterer firmaet.

Vi får ofte spørgsmålet om hvorfor det er de færreste skjortefabrikanter der fabrikerer strygefri skjorter. Der er endda mange der tror strygefri skjorter er af bedre kvalitet, og skyldes en særlig produktionsteknik, som kun de bedste, og mest kundevenlige, producenter magter.
Vi har derfor valgt at forklare hvorfor skjorter krøller, og hvad det er der gør skjorterne strygefri: Ses bort fra garnkvaliteter, krøller skjorter mere jo større andel bomuld skjorten indeholder. Kunststoffibre optager ikke fugt. Bomuldsfibre optager derimod fugt, og bliver bløde, hvilket medfører at de krøller. Ved at tilsætte formaldehyd, gøres bomuldsfibrene stivere, hvorved de optager mindre vand, og derfor krøller mindre, hvorved strygningen gøres lettere, men samtidig kan få kroppen til at føles mere klam, da naturfibrenes evne til at opsuge fugt forsvinder. Formaldehyd gør endvidere skjorterne mindre slidstærke. Formaldehyd er et meget kræftfremkaldende kemikalie, der ikke blot forurener naturen, angriber slimhinderne, medfører tørre øjne, hovedpine, hukommelsestab og allergi, men også kræft. Bach-firmagaver.dk anbefaler at brugere af strygefri skjorter undlader at svede, hvis skjorten har hudkontakt, da kropssved kan forenes med de kræftfremkaldende kemikalier. Da skjorterne kun optager begrænsede mængder sved, returneres dele af den kemikalieblandede sved til kroppen.

Man ser ofte skjorter forsynet med dårlige og sjuskede tryk og broderier.  Bach-firmagaver.dk går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi benytter de bedste, og dyreste, trykfarver samt de bedste, og dyreste, tråde i broderierne. Herudover, bruger vi den nødvendige tid, til at lave tryk og broderier. Vi er ikke billigst med tryk og broderier, men vi laver de flotteste tryk og broderier, så Jeres medarbejdere ikke skal føle sig flove over at bære beklædning med sjuske, og dårlige tryk.

Tryk her for at komme videre…