Poloshirts

Poloshirts med eller uden tryk og broderier. Vi har et kæmpe udvalg. Mange forskellige fabrikater, modeller, farver og materialer.

Vi har også løbe polo-shirts, specielt fremstillet til sport og hårdt arbejde, hvor der svedes meget.

En del virksomheder udleverer poloshirts til de ansatte, så det på kontorer, på messer og i butikker, er let for kunderne at se hvem der repræsenterer virksomheden, og hvem der er gæster.

Vi kan levere poloshirts med, og uden reklame. Reklamebudskab, firmalogo mm, kan vi udføre som broder og tryk.

Der er forskel på polo-shirts, og ingen er optimale  i alle situationer.

Nogle er optimale for benyttelse på kontorer og i butikker, andre er optimale i produktionslokaler, medens andre igen, er optimale under udøvelse af sport, samt hårdt, svedbringende arbejde. bach-firmagaver.dk rådgiver gerne ved valg af polo-shirts.

Bomuld opsuger kropssved, men der er grænser for hvor meget sved garnerne kan opsuge, før garnerne bliver våde, og tunge. Bliver garnerne våde, opsuger de ikke mere sved fra kroppen.

Gennem de senere år, er der udviklet nye kunstgarner samt nye vævemetoder, som effektivt transporterer sveden bort fra kroppen, pg gennem stoffet, hvorved kroppen holdes frisk og tør, ligesom sved ikke opsuges af stoffet, hvorved stoffet forbliver tørt.

De nye tekstiler er udviklet til brug ved svedfrembringende sport, hvor de kan holde kroppen tør og frisk, trods kraftig svedproduktion.

Ikke kun i forbindelse med sport, men også til brug under hårdt fysisk arbejde, eller arbejde og ophold, i høje temperaturer, anbefaler vi polo-shirts i disse nye tekstiler.

Under sport, reduceres præstationerne når kroppen føles varm og svedig. Det samme sker ved hårdt fysisk arbejde. Ved manglende komfort, reduceres mængden af udført arbejde, ligesom antallet af fejl øges.

Udgiften til komfortabel arbejdsbeklædning, tjenes hurtig hjem via større arbejdspræstationer og færre fejl.

bach-firmagaver.dk er kendt for tryk og broderier i høj kvalitet.

Tryk her for at komme videre…