Hatte, Kasketter + huer

Hatte, kasketter og huerer populære reklameformidlere, når forsynet med reklamer for produkter eller firmaer.

Huer og kasketter er også populære som firmagaver ( kundegaver og personalegaver ). Vi kan levere kasketter og huer,  i mange forskellige faconer, ligesom huer og kasketter  kan leveres i mange forskellige farver, eventuelt så hattene, kasketterne og huerne matcher Jeres firmafarve.

Kasketter, huer og hatte er meget populære hos modtagerne, da huer, kasketter og hatte er meget dyre hvis de købes i detailforretninger.

Vi kan desuden designe, og producere, Jeres egne hatte, kasketter og huer, så I får – de for Jer – perfekte huer, hatte og kasketter.

Huer og anden hovedbeklædning, er effektive reklameformidlere. Hver gang hattene og huerne ses, registrerer underbevidstheden reklamebudskabet på kasketterne.

Hver gang en reklame registreres i underbevidstheden, lagres reklamen i underbevidstheden, hvilket er vigtigt, da mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter, og leverandører, der ligger øverst i hukommelsen.

bach-firmagaver.dk tilbyder flotte tryk og broderier på beklædningsgenstande, høj kvalitet og lave priser.

For at gøre det så let og overskueligt for kunderne, trods vort meget store udvalg, har vi valgt at inddele hovedbeklædninger i 3 grupper: Vinter huer, sommer huer samt helårs huer.

I hver af grupperne skulle der gerne være hovedbeklædning der matcher ethvert behov. Søger du noget vi ikke har i internet butikken, da spørg endelig efter det. – Eksisterer det, kan vi sikkert også levere det. – Ved større mængder, og længere leveringstid, kan vi endvidere fremstille varer helt efter Jeres egne ønsker.

Tryk her for at komme videre…