Snedker -og tømmer

Arbejdsbeklædning udviklet specielt til tømmer -og snedker erhvervet efter intense studier af bevægelser. Beklædningen giver stor bevægelsesfrihed og lommer er placeret de rigtige steder, hvilket giver større arbejdsglæde, bedre præstationer, færre arbejdsskader og reducerer smerter efter uhensigtsmæssige bevægelser. Belastede sømme og slidflader er forstærket, og giver derved længere holdbarhed, ligesom det flotte udseende varer længere.

Projob arbejdsbeklædning blev grundlagt af Fru Saga Andersson, der så hvorledes manden Johan, efter næsten 20 år som snedker, døjede med kropssmerter, når han kom hjem om aftenen. Fru Andersson studerede mandens arbejdebevægelser, og kroppens belastning af værktøjet han bar. Hun forstærkede områderne udsat for ekstra slitage, og flyttede lommerne, så han ikke skulle bøje sig unødig. Bagstykkerne blev forlænget for at øge bevægelsesfriheden, og der blev indlagt vat i knæene. Allerede efter en uge i de nye bukser, var kropssmerterne forsvundet. Arbejdskollegerne ville også gerne slippe for smerter, og snart syede Saga snedkerbukser fra morgen til aften. Senere fandt Saga også på løsningen med bæltesystemet med løse lommer. Rygterne om det ergonomisk rigtige arbejdstøj spredte sig som ringe, og Projob blev etableret.
Projob´s filosofi er at produkterne skal føles, og se godt ud, ligesom ergonomisk rigtig beklædning også er mere funktionel. At bære hele værktøjskassen i tøjet giver hurtigt slitage i skuldre og hofter, med følgeskader i arme og ben. Belastningsskader forebygges ved at fordele vægten af mobiltelefon, værktøj, måleinstrumenter, søm og skruer med mere. Et smart og fleksibelt bæresystem gør arbejdet sikrer, mere effektivt og sjovere. Områder der bliver slidt, er extra forstærkede, hvilket giver længere holdbarhed, og bedre fornemmelse på arbejdet. Da medarbejdere er firmaets ansigt udadtil, bør beklædningen også være repræsentativ. Rigtig arbejdsbeklædning betyder endvidere meget for arbejdsglæde og effektivitet. At skabe arbejdsglæde er nok den bedste investering en arbejdsgiver kan gøre. At føle sig velklædt, og rigtig klædt, gør arbejdet enklere, og mere lystfyldt. De der trives godt på arbejdet, udvikler både sig selv, og firmaet de arbejder i.

Tryk her for at komme videre…