Arbejdstøj

Kæmpe udvalg af arbejdsbeklædning / arbejdstøj specielt udviklet til forskellige brancher og arbejdssituationer.

For at skabe størst mulig komfort, holdbarhed og bevægelsesfrihed til brugerne, tilbyder vi arbejdsbeklædning der er udviklet og tilpasset de enkelte brancher ud fra studier af armbevægelser, øvrige kropsbevægelser, hvilke redskaber der benyttes mm.

Ved at benytte stof i extra god kvalitet, og forstærke sømme, og slidflader, skabes ikke blot længere holdbarhed, men arbejdsbeklædningen ser også flottere ud, i længere tid, og virker derved mere repræsentabelt.

Godt arbejdstøj tjener sig hurtigt ind igen, via større arbejdsglæde, større effektivitet og længere holdbarhed. Godt arbejdstøj forebygger tillige arbejdsskader og kropssmerter.

bach-firmagaver.dk tilbyder arbejdsbeklædning til alle brancher, og for at gøre det så let for vore kunder som mulig, har vi inddelt arbejdsbeklædningen i sektioner matchende de enkelte brancher.

Meget af arbejdsbeklædningen er egnet til flere forskellige brancher. megen arbejdsbeklædning leveres i forskellige farver, hvor nogle brancher har forkærlighed  til  bestemte farver, medens andre brancher har forkærlighed til andre farver.

Tidligere var det let at se hvilken branche de forskellige håndværkere tilhørte, da elektrikkere benyttede blåt arbejdstøj, murer og malere hvidt arbejdstøj, tømmere og snedkere kakkifarvet tøj og skorstensfejere sort tøj.  Der er stadig mange håndværksfirmaer der respekterer de gamle branchefarver, men flere og flere håndværksmestre har valgt at gå andre veje, med hensyn til firmafarverne.

Inden for de sidste 30 år, er der sket en stor udvikling indenfor arbejdstøj.  Materialekvaliteten er blevet væsentlig forbedre, ligesom der tages mere hensyn til komfort og bevægelsesfrihed. Tidligere var der noget der hed skurdage, fordi udendørsarbejdere på regnvejrsdage var henvist til at sidde i skurvogne for ikke at blive våde. Tiderne er ovre. I dag anvendes vandafvisende materialer til udendørs arbejdstøj, hvorved det er muligt at arbejde udendørs i regnvejr. – Arbejdstøjet er blevet dyrere, men  da arbejdstøjet har medført at de ansatte også arbejder når det regner, har det alligevel medført meget store besparelser for arbejdsgiverne.

Tryk her for at komme videre…