Profilbeklædning

https://bach-firmagaver.dk/beklaedning/

Hatte, Kasketter & huer T-Shirts Skjorter Poloshirts Sweat-shirt Bluser & Trøjer Overtøj Løb, Cykel og Sport Regntøj Forklæder Shorts & Bukser Strømper Arbejdstøj Housecoats
Profilbeklædning til ethvert formål.

Arbejdstøj
Bluser og trøjer
Bukser og shorts
Forklæder
Hatte, huer og kasketter
Housecoats
Overtøj
Poloshirts
Regntøj
T-shirts
Skjorter
Sportsbeklædning
Strømper
Sweat-shirts

Kæmpe udvalg af hatte, kasketter, sweat-sHousecoatshirts, poloshirts, t-shirts, skjorter, bluser, trøjer, overtøj, vindjakker, løbetøj, sportstøj, svedbånd, regntøj, forklæder, bukser, shorts, strømper, housecoats, arbejdsbeklædning. Vi leverer profilbeklædning til alle formål, og lejligheder.

Vi tilbyder beklædning med, og uden, Jeres reklame, uanset om I er til store iøjnefaldende reklametryk, eller små diskrete tryk.

Beklædning kan vi levere i mange forskellige farver, hvorved vi kan levere beklædning der matcher Jeres firmafarver.

Udover et fast sortiment indenfor beklædning, kan vi designe, og producere, Jeres helt eget design.

Profilbeklædning gør det muligt for kunderne at se hvem der er ansat i firmaet, og hvem der er besøgende.

Beklædning med firmareklame benyttes tillige som reklameformidlere, ud fra ønsket om at få firmanavnet eller produktnavnet set så mange forskellige steder som mulig.

Når beklædning anvendes som reklameformidlere, anvendes primært store iøjnefaldende tryk.

Som reklamebeklædning, anvendes kasketter, huer, skjorter, bluser, t-shirts, poloshirts, trøjer, halstørklæder, vindjakker mm.

Mange mennesker foretrækker at bære sponseret beklædning med sponsorens reklamebudskab, hvorved de sparer udgiften til beklædning.

En fordel for begge parter. Bæreren af tekstilerne, sparer udgiften til beklædning, medens sponsoren, for en minimal udgift, får vist firmaets reklame mange forskellige steder.

Mange, især  amatør sportsfolk, er villige til at betale for at få lov til at bære forskellige firmers reklame på deres beklædning, da de mener andre vil tro at annoncørerne finder bærerne så værdifulde at de betaler bærerne for at bære deres reklame.

Bærernes selvværd øges, da de tror andre ser op til dem, ud fra betragtningen om at der er annoncører der vil betale bærerne for at bære firmaernes reklamer.

Mange firmaer tilbyder salg af kasketter, t-shirts, sweat-shirts, poloshirts mm, med firmaernes reklamer påtrykt,  via deres hjemmeside.  Nogle sælger beklædningsgenstandene til kostpri, og får derved deres reklame vist på gader, og stræder, uden det koster dem noget.

Mange vil hævde at den billigste reklame, er den reklame modtagerne selv betaler, hvoeved det er gratis for annoncørerne at få deres reklamer i omløb, men da der er mange mennesker der er stolte over at bære beklædning med firmalogoer mm, og villige til at betale derfor, nøjes mange af virksomhederne ikke med at få gratis reklame i omløb, men i stedet sælge beklædningen til en højere pris end indkøbsprisen, og derved tjene penge på salget af reklamebeklædning.

At tjene penge på at sætte reklame i omløb, er vel  den billigste form for reklame.

Tryk her for at komme videre…